Uudised

Pent Nurmekunna nimeline luulevõistlus ootab taas mulgikeelseid luuletusi

04. august 2022 kell 12:59

Mulgi vallavalitsus korraldab ka käesoleval aastal Mulgimaa juurtega keeleteadlase ja polügloti, Mulgi murdeluuletaja Pent Nurmekunna auks luulevõistluse. Mulgikeelseid luuletusi oodatakse 1. augustist kuni 1. detsembreni 2022. 

Igalt autorilt oodatakse 1-5 märgusõnaga varustatud mulgikeelset luuletust e-posti aadressile mulgi@mulgivald.ee või tavapostiga:  Mulgi Vallavalitsus, Pärnu mnt 30, Abja-Paluoja, 69403, Viljandi maakond. Võistlustöödel peab olema märgusõna, mis tuleb lisada kinnisesse ümbrikusse kirja sisse või eraldi meilimanusesse autori nime, isikukoodi, aadressi ja kontaktandmetega ning kinnitusega, et ta loovutab võistlustöö esitamisega konkursile autoriõiguse Mulgi vallavalitsusele. Õpilasautoritel tuleb tööle juurde märkida lisaks eelnevale oma vanus ja kool.

Auhinnad on rahalised. Noortele eraldi auhinnad. Lisainfo tel 5661 3433, Peeter Rahnel või peeter@mulgivald.ee

Mullu kevadel kuulutas Mulgi vallavalitsus esmakordselt välja legendaarse keeleteadlase Pent Nurmekunna nimelise mulgikeelse luulevõistluse. Konkursil osales 12 võistlejat kokku 48 luuletusega. Võitjate väljakuulutamine ja tunnustamine toimus 20. jaanuaril 2022 Abja kultuurimajas. Täiskasvanute arvestuses anti välja kolm auhinnalist kohta ja lisaks neli eripreemiat. Õpilaste arvestuses anti välja esimene koht.