Uudised

Mulgimaa Arenduskoda valis uue juhatuse

30. november 2021 kell 15:04

Ajaloolist Mulgimaad kattev, tänaste Mulgi, Tõrva ja Viljandi valdadel laiuv Leader tegevusgrupp MTÜ Mulgimaa Arenduskoda valis 29. novembril toimunud üldkoosolekul omale uue juhatuse. Juhatusse kuulub kokku üheksa liiget - kolm iga Mulgimaal paikneva omavalitsuse kohta. Juhatus valis enda seast esimeheks Tõrva vallavanema Maido Ruusmanni.

Vastne juhatuse esimees Ruusmann sõnas tulevikku vaatavalt, et tegevusgrupi lähiaegade suurem peafookus saab olema uue strateegia koostamine, millega ambitsioonikalt minna vastu uuele Euroopa Liidu rahastusperioodile. Samuti peab Ruusmann oluliseks senisest enam pöörata tähelepanu oma liikmete kaasamisele, ühtsete mõtete Mulgimaa kasuks rakendamisele ning ka Mulgimaal tegutsevate arendusorganisatsioonide senisest veelgi parema koostöö arendamisele.

MTÜ Mulgimaa Arenduskoda on Mulgi, Viljandi ning Tõrva valla omavalitsusi, mittetulundusühinguid ja ettevõtjaid koondav vabatahtlik omaalgatuslik ühendus, mis avab piirkonnale ligipääsu LEADER toetustele, eesmärgiga arendada piirkonna ettevõtlust, eriti just väike- ja keskmise suurusega ettevõtlust, luua kvaliteetseid töökohti säilitades samas rahuliku ja kauni elukeskkonna.

Mulgimaa Arenduskojal on 99 liiget. Nende hulgas kolm omavalitsust, 38 äriühingut, 57 mittetulundusühingut ja üks sihtasutus.