Uudised

Küsimustik Mulgimaa turismiettevõtjatele ja -edendajatele

08. jaanuar 2021 kell 12:02

Mulgi Kultuuri Instituudi eestvedamisel koostatakse 2021. aasta esimeses pooles Mulgimaa turismistrateegia aastateks 2021-2030. Seoses sellega oleme koostanud küsimustiku, mille leiate siit. Palume vastata hiljemalt 25. jaanuariks. Mida põhjalikumad on teie vastused, seda parem saab valmiv turismistrateegia.

Ootame vastama kõiki ettevõtjaid ja huvilisi, kes on seotud turismiga majutuse, käsitöö, toitlustuse, elamusturismi või teenuste osutamise kaudu. Teie panus on väga oluline, et saada võimalikult hea sisend analüüsi tegemiseks ning Mulgimaa turismistrateegia koostamiseks.

Neljapäeval, 28. jaanuaril, algusega kell 11.00 toimub esimene veebiseminar, kus saavad Mulgimaa turismi tuleviku osas sõna võtta kõik, kes peavad Mulgimaa külastuskeskkonda oma südameasjaks.
Seminaril teeb MTÜ Partnerluse ekspert Ivika Nõgel kokkuvõtted ja järeldused Mulgimaa turismiettevõtjatele ja -edendajatele suunatud küsimustiku vastustest. Osalejatelt ootame aktiivset osavõttu aruteluringides, mis annavad oma panuse Mulgimaa turismistrateegia 2021-2030 ja selle tegevuskava koostamisse.

Seminar toimub zoom keskkonnas 28.01.2021 kell 11.00 – 13.30. Seminari viivad läbi MTÜ Parterlus ja eksperdid Ivika Nõgel ning Margus Timmo.

Palume huvilistel seminarile registreeruda siin: https://forms.gle/tjm4oudoLtqt7frX8

Registreerunutele saadetakse seminarile eelneval õhtul zoomi link.

Küsimuste või ettepanekute korral pöörduda Kati-Katri Koppeli poole: koppel.kati@gmail.com või tel 5662 6624

Mulgimaa turismistrateegia koostamist rahastab Mulgi Kultuuri Instituut LEADER projekti "Mulgimaa võrgustikud" raames.