Uudised

Tõrva raadiol algas 9. hooaeg

01. august 2018 kell 09:19

Tõrva Raadio levib sagedusel 90,0 MHz ning on kuulatav ka veebist: raadio.torvanoored.ee.

Ööl vastu esmaspäeva lülitati sisse Tõrva Raadio FM saatja, et tuua kuulajateni juba üheksas hooaeg. Sedapuhku on raadio periood kõigi aegade pikim –  lausa 19 päeva (30.07-17.08.2018)! Nii nagu Tõrva Raadio loodud sai, kannab ka sel aastal raadiomeeskond hoolt selle eest, et kuulajaskond saaks info ja võimalikult täpse ülevaate kohalikest sündmustest. Sel hooajal kattub Tõrva Raadio periood kahe tähtsa sündmusega: Tõrva Tule-Päevad ning Loodusharidus- ja kultuuripäevad.

Tõrva Raadio kava on mitmekülgne ning kutsub kuulama erinevaid põlvkondi. Kavas on nii tõsised kui meelelahutuslikud saated. Ka peaks kõrv paitatud saama erinevatel muusikažanrite austajatel. Kuulamist jätkub ka nooremale generatsioonile, sest eetrisse lähevad Miniraadio saated, mille vedajateks 4-6. klassi õpilased. Igapäevaselt on raadios kavas ka auhinnamängud, milles hulgaliselt põnevaid pakkumisi.

Üldiselt noorte veetavas raadios on kavas ka eriprogramm. 4. augustil lastaksegi eetrisse inimesed, kes seal tavaliselt ei ole ehk kõikidel kuulajatel on võimalik kandideerida saatejuhiks. Samuti on Tõrva Tule-Päevade raames eripäevad 11. ja 12. august, mil raadio kannab tegemisi üle otse rahva keskelt Tõrva keskväljakult. Eriprogrammi kuuleb ka 17. augustil mis on raadio lõpetamise päev.

Kui Sina tahad olla osa ägedast kogukonnast ning olla kursis põnevate sündmuste, saadete ja värskete uudistega, siis nüüd on aeg kruttida ennast Tõrva Raadio lainele!

Tõrva Raadio levib sagedusel 90,0 MHz ning on kuulatav ka veebist: raadio.torvanoored.ee .