Uudised

Tule osalema Mulgimaad tutvustavas peremängus!

30. märts 2015 kell 16:16

Viljandimaa Arenduskeskus, Mulgi Kultuuri Instituut ja Mulgimaa Arenduskoda on algatamas suvist Mulgimaa peremängu ja kutsuvad kõiki organisatsioone MTÜsid, ettevõtted, KOV kaasa lööma selle mängu korraldamisel.

Mulgi peremäng toimub suvel kahel korral: 5 juulil ja 2 augustil, kogu päeva ulatuses. Peremäng on ennekõike mõeldud peredele, sõpruskondadele, üksikisikutele.

Mängu eesmärk on tutvustada Mulgimaad ja Mulgimaal tegutsevaid organisatsioone ja ettevõtteid, mulgi traditsioone/kultuuri/rahvapärimust ja samas anda MTÜdele/ettevõtetele võimalus tutvustada oma tegevust ja läbi teenuste/toodete müügi (õpitoad, meened, toit jne) teenida omatulu.

Päeva jooksul on avatud erinevad kohad, kus pered saavad teha erinevaid tegevusi (väikese osavõtumaksu eest) ja vastata mulgi teemalistele küsimustele. Igast kohast saab mängukaardile templi – parimatele on auhinnad!

Ootame 2 aprilliks infot erinevate asutuste kohta, kes tahavad kasutada võimalust mängus kaasa lüüa – ehk osalev organisatsioon peab olema valmis võtma vastu peresid/huvilisi kokkulepitud päeva vältel, tagama kokkulepitud juhendatud tegevuse läbiviimise, omama templit või välja mõtlema muu huvitava jälje, mida saab panna mängukaardile.
 
Kõik, kes soovivad osaleda Mulgimaa Peremängus andke sellest teada (koos oma tegevustega) 5 aprilliks aadressil jaanika.toome@viljandimaa.ee
 
NB! Kõik küsimused, ettepanekud, kõhklused mängu osas on oodatud ja teretulnud.
 
Mängimiseni!

Kontakt ja info:
Jaanika Toome
Viljandimaa Arenduskeskus
Kodanikeühenduste konsultant
mob : 5788 0245
Tel : 433 0446
jaanika.toome@viljandimaa.ee