Uudised

Tutvustame Mulgimaad Tourestil

11. veebruar 2015 kell 08:00
Autor: Kaja Allilender, MKI

Rahvusvaheline turismimess Tourest on vanim ja suurim turismimess Balti riikides ning 13.-15. veebruaril 2015 toimub see juba 24. korda Eesti Näituste Messikeskuses Pirita tee 28 Tallinnas.

Puhka Eestis hallis tutvustavad Mulgimaad on oma väikese stendiga ühiselt Mulgi Kultuuri Instituut ja Mulgimaa Arenduskoda. Leiate meid Viljandimaa ühispinnalt.

Rahvusvaheline turismimess Tourest on vanim ja suurim turismimess Balti riikides ning 13.-15.veebruaril 2015 toimub see juba 24. korda Eesti Näituste Messikeskuses Pirita tee 28 Tallinnas.

Puhka Eestis hallis tutvustavad Mulgimaad on oma väikese stendiga ühiselt Mulgi Kultuuri Instituut ja Mulgimaa Arenduskoda. Leiate meid Viljandimaa ühispinnalt.

Kuna värskelt on valmis saanud uuendatud veeb www.mulgimaa.ee, siis kutsume külastama oma veebi, abiks selleks on visiitkaart -taskukalender. Samuti on trükisoojana valmis saanud Mulgimaa tähtsündmuste kalender 2015 (eesti ja mulgi keeles!) ning jagame ka suurt Mulgimaa huviväärsuste kaarti, mis aitab üles leida piirkonna põnevamad kohad. Kutsume seiklema Mulkega Võrtsu peale ja oma tooteid tutvustab Mulgi Krõpsud, kelle tootevalikust leiab kohalikust toorainest käsitsitehtud kaalika, prorgandi, peedi ja kartulikrõpse ning põnevaid maitseainesegusid.

Kolme messipäeva jooksul on lisaks eksponentide poolt pakutavale võimalik osa saada ka interaktiivsest pealava programmist. "Puhka Eestis" hallis asuval pealaval toimuvad erinevad etteasted, esitlused, oksjonid, viktoriinid, mängud ja palju muud lõbusat! Lisaks toimub messikeskuse seminariruumides mitmeid seminare ja konverentse. Messil kuulutatakse välja ka 2014. aasta Parim Turismiedendaja ja Parim Turismiobjekt!

Loe Tourestist siit

Mulgimaa kohta Tourestil saab infot: Kaja Allilende,r Mulgi Kultuuri Instituut 51 85 371 ja Anneli Roosalu, Mulgimaa Arenduskoda 5303 8361