Uudised

Eesti Toidupiirkond Mulgimaa sai endal uue logo

01. juuli 2023 kell 14:18

Toidupiirkonna aasta tunnuslause, "Mulgi süük- uus ja vana ütenkuun," sättis logoks Mulgi vallas Karksi-Nuias sündinud ja üles kasvanud noor disainer Emma Loore Tae.

Mulgipuder on Mulgimaa söögi A ja O. Seetõttu on logo keskel suur Mulgimaa värvides pudrukauss. Ringikujulise logo ümber jookseb moodsam variant mulgi kaaruspaelast ning tänapäevasem on ka logol kasutatud font, mis lisab veidi mängulisust. Logos kandubki edasi sõnum uuest ja vanast üheskooos. 

Emma Loore on 23 aastane ja hetkel õpib Taani ülikoolis tootedisaini. Digitaalse disaini ja kujunduse vastu hakkas ta huvi tundma oma bakalaureuseõppe ajal. Eriala oli küll informaatika, kuid üks kursus keskendus kujundusprogrammidele ning sealt sai ta sisse disainipisiku. Vabal ajal hakkas ta erinevaid programme õppima ja digitaalset disaini katsetama. Tegi alguses väiksemaid tööotsi ja niisama enda jaoks pilte/animatsioone. Peale bakalaureuse õpinguid sai ta tööd agentuuris disainerina, kus töötas veidi aega enne Taani kolimist.

Toidupiirkonna tunnuslausega logo kaunistab edaspidi erinevaid tooteid ja suveniire, mida toidupiirkonna aasta jooksul kasutatakse. Logo võivad enda toodetele panna ka Mulgimaa toidutootjad, 

Vaata ka facebook.com/toidupiirkondMulgimaa ja Instagram @visitmulgimaa. 

Eesti Toidupiirkond 2023- Mulgimaa projekti rahastab Regionaal-ja põllumajandusministeerium, Mulgimaa Arenduskoda ja LEADER Eesti meede.