Tulemas on Lõuna-Eesti Toidukonverents: Innovatsioon - allikad ja lahendused
21.09.18 Pollis toimuval konverentsil tutvustatakse erinevaid teaduskoostööpartnereid ja rahastusvõimalusi. Konverentsi eesmärgiks on Lõuna-Eesti toiduasjaliste kokku toomine.
Korraldajad: Tartu Ärinõuandla, Tartu Teaduspark ja EMÜ Polli Aiandusuuringute Keskus koos Lõuna-Eesti toiduvõrgustikega
Konverentsi päevakava 21.09.18 Polli aiandusuuringute keskuses:
09:30 Kohvipaus ja kogunemine
10:00 Tervitussõnad
10:10 -12:15 Koostöövõimalused teadus- ja arendusasutustega (ettekanded):
Eesti Maaülikool – Toidulabor ja Polli
BioCC OÜ
Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK)
ADAPTER
TTÜ Keemia ja biotehnoloogia instituudi toidutehnoloogia osakond
Tartu Biotehnoloogia Park
12.15 – 13.15 Lõuna (buffee)
13.15 Ettevõtja lugu – Pille Pokk, HELEN helbed – tootearenduslugu koostöös BioCC OÜga
13.40 Ettevõtja lugu koostööst TFTAK-iga
14.00-15.30 Teaduskoostöö rahastamise võimalused:
Maaelu Ministeerium + Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA)
SA Eesti Teadusagentuur (ETAG) (nutika spetsialiseerumise toetus, sh tervist toetav toit)
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS)
15.30-15.50 kohvipaus, õunte degusteerimine
15.45 – 16.45 – töö sektsioonides:
I sektsioon: võimalus saada konsultatsiooni erinevatelt teadus- ja arendusasutustelt, rahastusasutustelt
II sektsioon: külastus Polli kompetentsikeskuses.
Konverentsi osalustasu 17 EUR, millega kaetakse osaliselt toitlustuskulud.
Registreerimine ja info Lõuna-Eesti toidukonverentsi kodulehel www.arinouandla.ee/