Sündmused

12
veebruar

Teeme Eesti Suurima Südame Tõrvas

kell 13:00
Tõrva keskväljak, Tõrva, Valgamaa

JJ-Street Tantsukool koostöös kohalike omavalitsustega üle Eesti kutsuvad üles kõiki välja selgitama KUS ASUB EESTI SUURIM SÜDA
Üleskutsest võtame osa ka Tõrva vallas kõigi toredate inimestega, et näidata - Eesti suurim süda on Tõrvas!
See tähendab, et ootame Teid kõiki juba 12. veebruaril kell 13:00 Tõrva keskväljakule, et kõigiga koos moodustada suur südame kuju ning jäädvustada see drooniga pildile.

Tänavu on südameaktsioon veel erilisema tähendusega. Kuna keerulised ja kurvad sõjasündmused on tõstatanud palju tõsiseid probleeme, siis on praegusel ajal lootuse ja koostöö väärtustamine veelgi olulisem. Avaldame algatusega toetust ka Ukraina rahvale!

Just sõbrapäeval, 14. veebruaril, avaldatakse kõik südamepildid üle Eesti ning antakse välja EESTI SUURIMA SÜDAMEGA KOHA tiitel.
Mis? Ülekutse jagada lootust ja ühtehoidvust ning teha Tõrva valla inimestega üks suur südamepilt
Millal? Pühapäeval, 12. veebruaril kell 13:00
Kus? Tõrva keskväljakul

Eesti Suurim Süda sai alguse möödunud aasta sõbrapäeva eel, kui 15 erinevas piirkonnas moodustati inimestest südameid! Kokku tuli südameid moodustama üle 1000 inimese ning suurima südame rändkarika 2022. aastal võitis Valga/Valka ühisrinne. Nüüd ootab rändkarikas uut omanikku! 

Toome tänavu kokku ka kõik need, keda eelmisel aastal südametes polnud! Liituma on oodatud igas vanuses inimesed koos perega, aga ka ettevõtted ja erinevad kollektiivid!