Sündmused

22
juuni

Laste jaanituli Hallistes

kell 14:00
Halliste rahvamaja juures, Halliste, Viljandimaa

Kui eelmisel aastal kahjuks me jaanipäeva suurelt üldse pidada ei saanud, siis ootus ja soov on sellel aastal jaane pidada kohe erilisemalt ja kõigile mõeldes. Kuna sündmustest on terve aasta jooksul ilma jäänud nii täiskasvanud kui ka lapsed, siis arvasime, et ka lastele tuleks sellel jaanipäeval erilist tähelepanu pöörata. Nii sündiski otsus, et korraldame Halliste piirkonnas eraldi jaanipäevapeo sellel aastal ka lastele. Aitäh idee autorile, Meritarile! Seega toimubki 22. juunil kell 14.00 Laste Jaanituli Halliste rahvamaja hoovil ja 23. juuni kell 18.00 täiskasvanute Jaanituli Kaarli rahvamaja juures.

 

Laste Jaanipäeval on terve jaanipäeva (14.00 - 18.00) sündmused lastele mõeldud. Vahupidu, Papagoi Teater, Pipi Pannkoogipidu, näomaalingud, muusikalised etteasted lastele, mängud ja võistlused ning vahvi küpsetamised jpm. Sellel jaanipäeval on igas vanuses lastele mõeldud ja igas vanuses lapsed on Laste Jaanitulele oodatud! Päevajuhi ja mõne vahva pakkumise ning tegevuse näol oleme lastele veel ka üllatusi planeerinud, las see jääb avastamise rõõmuks kohaletulijatele. Laste Jaanitulele on oodatud kõik lastega emad, isad, onud, tädid, vanaisad, vanaemad, vanatädid ja vanaonud, õed-vennad. Tulge, pakume lastele meeldejääva ja elamusterohke Jaanipäeva! Ehk kujuneb sellest sündmusest tulevikus ka üks tore traditsioon, Laste Jaanitule pidamise traditsioon.

Ka täiskasvanute jaanitule pidustuseks oleme mitmeid üllatusi, mänge, tantse ja tegevusi varunud. Et päev meeldejäävam ja elavam oleks, oleme päeva juhtima palunud Mihkel Tikerpalu ehk Ints „Õnne 13" on valmis meie Jaanipäeva lõbusamaks ja kaasahaaravamaks muutma ning jaanilõkke ümber meiega mänge ja võistlusi koos tegema. Hooksat tantsumuusikat mängib Jaanipäeval ansambel „Dolores", grilli ja suupisteid pakub Sirli Catering, esinevad meie tantsurühmad Hannad, Sõsare ja Hürrem, toimub ka Jaanipäeva Jaani ja Jaanika valimine, autasustamine jpm.  Õhtu saab alguse kell 18.00, lõkke süütame kell 21.00 ja tänase korrakohaselt lõpetame sündmuse 00.00. Sellel aastal peavad avalikud sündmused lõppema südaööks ja on tavapärastest jaanipidudest lühemad, kuid korraldame nad siis lihtsalt tavalisest sisukamaks ja alustame varem! Olete oodatud ja tere tulnud!

Sellel aastal peame vägevad jaanid nii lastele kui täiskasvanutele!