Sündmused

14
august

NUKU teatri (Eesti Noorsooteater) etendus „Röövel Hotzenplotz”

kell 18:00
Tõrva Tantsumägi, Tõrva

Tänavune aasta on nii teatrite kui teatrikülastajate plaanid põhjalikult segi paisanud. Selle asemel, et kutsuda publikut teatrisaalidesse, on NUKU teater (alates 31. juulist nimega Eesti Noorsooteater) otsustanud ise vaatajate juurde minna. Alates 31. juulist mängitakse vabaõhulavadel üle Eesti pöörast röövlimürglit „Röövel Hotzenplotz”, mille on Otfried Preussleri jutustuse põhjal lavastanud Mirko Rajas.

"Röövel Hotzenplotzi” ringreis toimub 31. juulist 23. augustini, kokku antakse 17 etendust vabaõhulavadel üle Eesti, Haapsalust Võruni ja Toilast Pärnuni.
Lavastus põhineb Otfried Preussleri raamatul „Röövel Hotzenplotzi uued seiklused”, mille on tõlkinud Vladimir Beekman. Dramatiseeris Priit Põldma, lavastas Mirko Rajas, lavakujunduse, kostüümid ja maskid lõi Kalju Karl Kivi. Lavastuses kõlavad lauluviisid on trupp loonud improvisatsioonidena luuletaja Helena Läksi sõnadele. Trummimänguoskusi on aidanud lihvida Reigo Ahven ning liikumisjuht on Hanna Junti. Mängivad Anti Kobin, Getter Meresmaa, Doris Tislar, Sander Roosimägi, Karl Sakrits ja Risto Vaidla. Lavastus on suunatud kõigile teatrisõpradele alates 7. eluaastast.

Tõrva Tantsumäel on etendus 14. augustil kell 18.00. 

Lisainfo ja piletid lehelt http://www.eestinoorsooteater.ee/et/hotzenplotzi-ringreis ja e-maililt myyk@nuku.ee