Sündmused

29
juuni

Kontsert. Valev Eleranna laulud "Ajutaju"

kell 20:00
Kirik-Kammersaal, Valga mnt 42a, Tõrva
Koduleht: Info

Eesti Vabariik sai 100 ja Tõrva gümnaasium on samuti 100 täis, aga neid, kel suured juubelid sel aastal ees, on veel mitmeid. Üks neist on Tõrva tuntud kunstihing Valev Elerand, kes on erinevatel aegadel õpetanud lapsi, hoidnud Helme koduloomuuseumi hinges, maalinud hulgaliselt ilusaid pilte, kirjutanud imelisi luuletusi ja loonud väga omapäraseid laule. Ingrid ja Aivi esitasid Valevi loomingut kooli ajal duetina, Urmas ja Jaan sattusid neid laule laulma erinevatesse kooslustesse.
Valev Elerand saab juuli hakul 60-aastaseks ja on põhjust tulla kokku, et meenutada neid sõnu ja viise, mis täitsid erilise hingestatusega kogu meie koolipõlve. 
Niisiis - tulge kuulama! Tõrva keskkooli vilistlased Aivi Valliste, Ingrid Veidenberg, Urmas Põldma ja Jaan J. Leppik (kes tuntud ka kui Isa Sakarias) tuletasid ühistes lauluproovides meelde lood, mida paljud selle kooli lõpetanud on kooli aktustel ja pidudel kuulnud. Saab olema huvitav, kuidas muidu nii erinevatel elualadel töötavate vilistlaste kokkulaul ja kokkumäng kitarridel täna kõlab. 
Ootame kõiki vabale ja vahetule õdusale õhtupoolikule, kus meenutame laulude vahele ka lugusid koolipõlvest - mis on ju alati pigem naljakad. Oodata on ka üllatusesinejat!