Sündmused

17
detsember

Heategevuskontsert. Usun inimeste headusesse

kell 15:00
Tõrva kirik-kammersaal, Valga mnt 42a, Tõrva
Koduleht: Info

Juba kaheksa aastat on Tõrvas korraldatud jõulueelsel perioodil heategevuskampaaniat „Usun inimeste headusesse“, millega on aidatud abivajajaid tervest meie oma Tõrva piirkonnast.
Selleaastase heategevuskampaania ja -kontserdi peategelane Pille on 36-aastane noor naine Hummulist, kellel peaajukasvaja tõttu ei funktsioneeri tema vasak käsi ja jalg ning kellele on abi vaja tema elukoha pesuruumi ümberkohaldamiseks vajadustele vastavaks ja enama toetuse puhul rohkema taastusravi jaoks.
Heategevuskontsert „Usun inimeste headusesse“ Pille toetuseks saab toimuma traditsiooniliselt III advendil, 17. detsembril kell 16.00 Tõrva Kirik-Kammersaalis.
Peaesinejateks on Inga ja Toomas Lunge ning neid toetavad laulja Ele Millistfer ja Tõrva Muusikakooli noored muusikud.
Usume headusesse ja aitame üksteist, toetades sel aastal kõik koos Pillet, sest see headus, kui me hoolime ka teistest abivajajatest, on võimeline päästma maailma ja väike annetus ühelt inimeselt võib tähendada suurt muutust teisele!
Tule kontserdile või toeta läbi MTÜ Usun Headusesse arveldusarve:
MTÜ Usun Headusesse a/a EE362200221053835179, selgitus –
Pille toetuseks.
(MTÜ Usun Headusesse on kantud tulumaksuvabastusega MTÜ-de nimekirja)
Heategevuskampaania ja -kontserdi korraldajaks on heategevuslik organisatsioon MTÜ Usun Headusesse, kus tegutsevad vabatahtlikkuse alusel Tõrva valla kohalikud aktiivsed naised, kes oma põhitegevuse kõrvalt leiavad aega ka heategevuseks. MTÜ varasema tegevusega saab tutvuda:
https://usunheadusesse.weebly.com/ või
https://www.facebook.com/MT%C3%9C-Usun-Headusesse-57926990…/
Kui meie üksteist ei aita, siis kes seda teeb?