Sündmused

10
juuni

Eesti meistrivõistlused. II Tõrva ekstreemjooks

kell 12:00
Tõrva, Tõrva
Koduleht: Info

10. juunil toimub II Tõrva Ekstreemjooks, mis on kõige rajumaks spordiürituseks Mulgimaal!

Tõrva Ekstreemjooksu puhul on tegemist klassikalise maastikujooksuga, mida ilmestavad erinevad looduslikud ja tehislikud takistused.

12:00 Lühijooks, 2 km
12:00 Põhijooks, 7 km
12:00 Põhijooks - võistkondlik, 7 km

Start: Tõrva gümnaasiumi staadion

Võistlejatel tuleb lisaks jooksmisele ka ronida, roomata, ujuda ja hüpata. Võistlusrada kulgeb Tõrva terviseradadel, Härma karjääris ja kasutusel on ka Vanamõisa järve hüppetorn. Võistlema on oodatud nii üksiksikud kui võistkonnad –võistlusel on kokku 8 võistlusklassi, kellele lisandub eraldi veel võistkonnavõistlus.

Võistluse olulisemaks uuenduseks on lastele ja noortele mõeldud lühijooksu toimumine ning korraldajad lubavad rajale ka uusi ja põnevaid takistusi.

Tänavuse Tõrva Ekstreemjooksu käigus selguvad ka takistustega maastikujooksu Eesti meistrid ehk kõikidel jooksust osavõtjatel on võimalik võita Eesti meistri tiitel – meistrivõistluste toimumisest hoolimata on raja läbimine jõukohane kõigile neile, kes igapäevaselt tegelevad tervisespordiga.

Jooksuvõistlusele registreerimine on avatud sportos.eu keskkonnas ja kõige soodsam registreerimisvoor kestab kuni 30. aprillini. Vaata lisaks https://www.sportos.eu/ee/et/ii-torva-ekstreemjooks/.

Tõrva Ekstreemjooks on ka  esmakordselt toimuva Eesti Ekstreemjooksu karikasarja üheks osavõistluseks – sari saab alguse 23. aprillil Tehvandi Mäejooksuga, jätkub 10. juunil toimuva Tõrva Ekstreemjooksu ja 15. juulil korraldatavad Pajusi Mudajooksuga. Sarja viimane etapp, Saku Ekstreemjooks, toimub 5. augustil Harjumaal! Sarja kohta leiab infot aadressil http://multispordiliit.ee/eesti-ekstreemjooksu-karikasari-2017/

Tõrva Ekstreemjooksu peakorraldajateks on Mulgimaa Spordiklubi ja spordiklubi Meie Liigume. Võistluse läbiviimist toetavad Tõrva Linnavalitsus ja Medita kliinik!