Sündmused

02
aprill

Tõrva kevadmatkad

Tõrva, Tõrva
Koduleht: Info

Tõrva Spordiselts  kutsub osalema Tõrva kevadmatkadel "Otsi Sõnu!".

Oodatud on üksikisikud, kollektiivid ja kooliklassid!

Tõrva Kevadmatkad on sel korral pühendatud suvituslinna 80. juubeliaastale- Tõrva linnale anti suvituslinna staatus aastal 1937!

Kokku toimub perioodil 02.04-29.04  kaks ühismatka ja kolm matkaperioodi, mille jooksul on kõigil võimalik looduses liikuda vabalt valitud ajal.

Esimene matk toimub pühapäeval 02.04  algusega kell 12.00 Tõrva Gümnaasiumi pargis. Jagatakse matkakaarte ja sõnatabeleid. Matkakaardid ja sõnatabelid on alla laetavad ka linna kodulehelt.

Ühismatkale järgneval kolmel matkaperioodil on Tõrva Terviseradadel 10. kontrollpunktis (punktide asukohad ei muutu kogu perioodi jooksul)erinevad sõnaseletused suvituslinnast lähtuvalt.Sõnad tuleb osalejatel välja nuputada ja  kirjutada õigesse lahtrisse ristsõnas.Õigete sõnade leidmisel saab kokku ristsõna lahenduse!

Matkaperioodide ajal (iga periood kestab esmaspäevast- pühapäevani) on kõigil võimalus vabalt valitud ajal läbida Tõrva Terviseraja 11,1 km pikkusel matkaringil kontrollpunkte .

29.04 eraldi sõna otsimist ei toimu – toimub II ühismatk. NB! Postita oma matkasedel ristsõna lahendusega hiljemalt  27.04 (kell 17.00) Tõrva Spordiseltsi postkasti, mis asub Tõrva Gümnaasiumi pargis teadetetahvlil või toimeta sedel kultuurimajja spordimetoodiku kätte. Digitaalseid sõnasedelid saab edastada e-postile: tiina.neumann@torva.ee

29.04 toimuva ühismatka  lõppedes  tunnustatakse tublimaid sõnade otsijaid!

Tõrva kevadmatkad toimuvad:

02.04.17  - I ühismatk (jagame matkakaarte ja sõnatabeleid), algus kell 12.00 Tõrva Gümnaasiumi pargis
03.04-09.04 – I matkaperiood
10.04-16.04 – II matkaperiood
17.04-23.04- III matkaperiood
29.04 kell 12.00  II ühismatk , algusega Tõrva kultuurimaja juurest.Matka lõppedes  tublimate tänamine.
I matkal saab osaleja matkakaardi (kehtib kogu matkaperioodi) ja sedeli ristsõnaga kontrollpunktides olevate sõnaseletuste märkimiseks. Hilisemalt saab kaarte Tõrva bussijaamast ja kultuurimajast (II korrus) spordimetoodiku käest. Linna kodulehelt võimalus alla laadida digitaalseid matkakaarte ja sedeleid, mida on võimalik arvutis täita ning hiljem  täidetuna korraldajale saata.

Matkadele on oodatud osalema üksikisikud, kollektiivid ja kooliklassid. Kollektiivide ja kooliklasside arvestuses on aluseks selle liikmete poolt läbitud matkakordade arv.

Tõrva kevadmatka korraldavad MTÜ Tõrva Spordiselts. Toetavad : Valgamaa Tervisenõukogu, Kultuurkapitali Valgamaa Ekspertgrupp ja Tõrva Linnavalitsus.

Lisainfo (anna teada ka lõhutud kontrollpunktidest või kui sedel on kontrollpunktist kadunud):

Tiina Neumann
Tõrva linna spordimetoodik
5 664 0993
tiina.neumann@torva.ee