Sündmused

18
detsember

Heategevuskontsert. Usun inimeste headusesse

kell 16:00
Kirik-Kammersaal, Valga mnt 42a, Tõrva
Koduleht: Info

Juba kaheksandat aastat toimuv heategevuskampaania ja õdus advendikontsert "Usun inimeste headusesse" toimub sel aastal Kalmeri toetuseks! 

Kalmer on 39-aastane pereisa, kellel on diagnoositud ALS (lihaste kõhestumist põhjustav närvihaigus). Tema puhul on aga haigus kulgenud väga kiiresti ja hetkel viibib Ta vahelduva eduga Rõngu hooldekodus või ka nii tihti kui võimalik oma kodus Helmes pere juures. ALS-il puudub ravi, aga olukorda leevendaks oluliselt regulaarne massaaž ja taastusravi.

Teie, heade inimeste, abi vajab Kalmer nii regulaarse taastusravi jaoks, kui ka võimalusel trepironija soetamiseks koju. 

Kalmerit saab toetada:

Ülekandega MTÜ Usun Headusesse arveldusarvele EE362200221053835179. Selgitus - Kalmeri toetuseks.

Või..

tulles Kalmeri toetuseks toimuvale heategevuskontserdile Tõrva Kirik-Kammersaali IV advendil, pühapäeval, 18. detsembril kell 16.00. Peaesinejaks on sel aastal armas Sandra Nurmsalu. Tema esinemisele eelnevad nagu ikka kohalikud pärlid - seekord Tõrva noored muusikakoolist ja andekas noormees Valdek Ott!
Piletihind 10.-/õpilased 5.-.

Usume headusesse ja aitame üksteist, toetades kõik koos Kalmerit ja kinkides talle ja tema lähedastele killukese oma ajast, tähelepanust ja südamest - see tähendab palju!

Kui meie üksteist ei aita, siis kes seda teeb?