Sündmused

22
mai

Meie liigume! II Tõrva kevadduatlon

Tõrva, Tõrva
Koduleht: Kevadduatlon

Meie liigume! II Tõrva kevadduatlon. Eesti karikasarja etapp. Tõrva

22. mail toimuv Meie Liigume II Tõrva kevadduatlon on duatloni Eesti karikasarja III etapp, kuhu on oodatud osalema kõik ratta- ja jooksusõbrad.

Meie Liigume II Tõrva kevadduatloni võistluskeskus paikneb Tõrva Gümnaasiumi juures. Võistluspäev algab kell 13.00 lastestardiga. Kell 14.00 stardivad noored A, juuniorid, põhiklass ja veteranid 40&50 võistlusklassid. Kell 14.02 järgnevad võistkonnad ja kell 16.15 antakse võistluse viimane start noored B, harrastajad ja veteranid 60&70&80 võistlusklassidele.

Võistluse täpsem juhend on leitav aadressilt https://www.sportos.eu/ee/et/meie-liigume-ii-torva-kevadduatlon/. 

Võistlusele on ennast eelregistreerunud kokku üle 100 osaleja - huvilised saavad võistlusega liituda ka kohapeal kuni 30 minutit enne vastavat starti. Võistluskeskuse on avatud kell 11.00

Kõiki osalejaid ootab finišis võistluse mälestusmedal ning nimeline diplom. Stardikotist võib lisaks võistlusmaterjalidele leida ka Meie Liigume kõrvitsaseemnetega šokolaadi.

Võistluse peakorraldaja, spordiklubi Meie Liigume esindaja Siim Ausmeesi sõnul on duatlon atraktiivne multispordiala, mis koosneb kahest jooksudistantsist ning ühest jalgrattasõidust. "Pühapäeval on Tõrva oodatud kõik jooksu- ja rattasõbrad, kes soovivad ennast põneval spordialal proovile panna. Eraldi arvestus on ka harrrastajatele, kellel ei tule võistelda duatloni Eesti karikasarja punktide nimel," lisas Ausmees.

Meie Liigume II Tõrva kevadduatlon on üks Tõrva90 juubeliaasta tähtsündmustest.

Võistluse peakorraldajaks on spordiklubi Meie Liigume koostöös Tõrva Spordiseltsi, Mulgimaa Spordiklubi ja Eesti Triatloni Liiduga.

Võistluse läbiviimist toetavad Tõrva Linnavalitsus, Eesti Kultuurkapital, Medita kliinik, meditsiinilabor Synlab, Tarmeko, Ikodor, Enervit, Reginett ja Ehitustrust.

Lisainfo:

Siim Ausmees
Spordiklubi Meie Liigume
503 2748
siim@meieliigume.ee