2016

Ettevõtjate infopäev Karksi-Nuias

24. märts 2016 kell 08:51

Ootame Teid juba 30.03.2016, kella 14.00-16.00-ni Karksi-Nuia, Karksi Kultuurikeskuse sinisesse saali (Viljandi mnt 1) ettevõtjate pärastlõunale.  Päevakorras on kaks teemat:

1. Mõttetalgud plaanitava tegevusgruppide vahelise koostööprojekti „Pärnu lahest Võrtsjärve idakaldani“ kohta. Teema arutelul osalevad  Aivar Ruukel (soomaa.com) ja Kaire Ilus (SA Pärnumaa Turism juhataja)

 Koostööprojekti  eesmärk: 

Läbi ühistegevuste suurendada Mulgimaa, Võrtsjärve piirkonna, Romantilise Rannatee, Rohelise Jõemaa piirkonna ettevõtjate tulu. Suurendada piirkonna atraktiivsust elanike ja potentsiaalsete elanike ja ettevõtjate seas. Külastajale kohaliku  päriselu kogemise võimaldamine (näiteks: Kihnu Mare-pakett).

 Projekti partnerid ootavad meilt nüüd Mulgimaa ettevõtjate poolseid ettepanekuid projekti tegevustesse. 

Kutsume teid kokku 30. märtsil selleks, et üheskoos läbi mõelda Mulgimaa Arenduskoja tegevuspiikonna ettevõtjate huvid ja teha omapoolsed ettepanekud koostööprojekti eesmärkidesse ja tegevustesse.

 Paika tuleb panna ka edaspidine tegevuskava.

 

2. Info LEADER meetme kohta (Mulgimaa Arenduskoja strateegia I ja III meetme tutvustus ning projektitoetuse taotlemise tingimused).