2016

Vabaühendused, kas teie kodulehed vajavad uuenduskuuri?

08. veebruar 2016 kell 09:35
Teame, et ühingutel on tihti muresid oma veebilehtedega. Meile saabuvates projektides tuuakse tihti välja erinevaid probleeme - küll on need ajale jalgu jäänud, küll ei teata, kuidas tekste koostada, pilte kasutada või üldse, kuidas ühte head ja sihtrühmale kõige kasulikumat kodulehekülge teha ja hallata.

Et ühingutele selles valdkonnas abiks olla ja parimad vahendid ja teadmised kvaliteetsete kodulehtede tegemiseks kätte anda, aidata lehed ära sisustada ja rääkida ka selle edaspidisest haldamisest, oleme 2016. aasta sügisesse KÜSKiga planeerimas üht ägedat ja praktilist veebidisaini häkatoni.

Veebidisaini häkaton toimub ühel nädalavahetusel, reede õhtust pühapäeva õhtuni ning seal:
  • saad oma ala asjatundjate juhendusel ülevaate veebidisaini põhimõtetest ning sellest, kuidas oma ühingut digitaalselt paremini nähtavaks teha
  • ehitad valmis päris uue veebilehe
  • tutvud teiste vabaühingutega professionaalses, kuid vabas ja meeleolukas õhkkonnas.
 
Üritus on tasuline ja saab olema sama kallis, kui üks keskmine teatri pilet, kuid kindlasti oma hinda väärt ja sisu kohta soodne. Osalemiseks ei ole vaja varasemaid kogemusi veebidisainis, ainult sülearvuti on tarvis kaasa võtta.

Kuigi üritus on planeeritud alles sügisesse, kuulame me praegu maad ja teeme ettevalmistusi.

Kui tunned, et Sinu ühing vajab uut veebilehte ning kui sooviksid sügise alguses häkatonil osaleda, anna meile sellest teada vastates ühele lühikesele küsimustikule. Selle abil saame kohale kutsuda õiged eksperdid vastavalt ühingute vajadustele ja planeerida kogu korraldust, sealhulgas ürituse toimumiskohta.

Lisainfo leiad küsimustiku lingist.


 
Küsimuste korral kirjuta kysk@kysk.ee