2016

Algasid arenguprogrammid maakonna vabaühenduste juhtidele

08. veebruar 2016 kell 08:14


KÜSK on koos maakondlike arenduskeskustega käima lükanud vabaühenduste juhtidele mõeldud arenguprogrammid, mis toimuvad üle Eesti igas maakonnas. 5. jaanuaril alguse saanud ja 4. juunini kestvate arenguprogrammide eesmärk on viia mitmesaja vabaühenduse juhi oskused uuele tasemele. Teemasid on väga palju, maksundusest avaliku esinemiseni.

Seekordse arenguprogrammiga soovib KÜSK tõsta maakonnas tegutsevate vabaühenduste juhtide võimekust organisatsiooni juhtimisel ja arendamisel. Selleks korraldavad maakondlikud arenduskeskused igas Eestimaa otsas umbes pool aastat kestva arenguprogrammi. Programm koosneb vähemalt 35 akadeemilisest koolitustunnist, millele lisanduvad kodutööd.

Kokku on arenguprogrammis sõltuvalt maakonnast 6-8 moodulit. Neis käsitletakse väga laia hulka erinevaid teemasid. Räägitakse nii maksundusest ja juriidilistest toimingutest kui ka näiteks avalikust esinemisest.

Olgugi, et arenguprogrammi kandideerimine on lõppenud, on siiski võimalus vabade kohtade olemasolul osaleda üksikutes moodulites. Koolituste teemad, toimumisajad ja kontaktisikud leiad siit

Kui tunned, et soovid mõnel koolitusel kindlasti osaleda, võta ühendust oma maakonna kodanikuühenduste konsultandiga ja uuri järele, kas vabu kohti veel on, ning küsi ka koolituse täpse aja kohta, sest need võivad tabelis tooduga mõnevõrra erineda.

Lisainfo:
Marten Lauri
tel 656 0487
marten@kysk.ee